logo coach Market&Grow
Wittgensteinlaan 282 - Amsterdam
Bel: +31 6 46 23 44 45

Market&Grow geeft antwoord op cruciale vragen van sierteelt kwekerijen

Market&Grow

Market&Grow is een gespecialiseerd marketingbureau. Gericht op het ontwikkelen van maatwerk marketingstrategie voor kwekerijen van snijbloemen, kamer- en tuinplanten.

Market&Grow ondersteunt kwekerijen bij de uitvoer van marketingstrategie naar de afzetmarkt door gerichte individuele coaching. Market&Grow werkt vanuit een vlijmscherpe marketingstrategie voor je bedrijf!

Market&Grow komt niet zomaar met een afzetstrategie, maar analyseert eerst de markt. Dat doet Market&Grow heel gericht, vanuit een duidelijke visie op je afzetdoelgroep. Vaak vinden er gesprekken plaats met vooraf geselecteerde afnemers, om helder te krijgen welke marktkansen er voor het assortiment van je kwekerij zijn. Er wordt gericht een spiegel voorgehouden hoe afnemers kijken naar je bedrijf. Aan de orde komt bijvoorbeeld "Waarom koopt een exporteur elders en niet bij jou?" en "Wat kun je verbeteren bij bestaande afnemers om de omzet te vergroten?"

Market&Grow ontwikkelt een marketingstrategie voor al je activiteiten in de afzetmarkt. Een strategie voor je bedrijf, waaraan je de komende jaren een effectieve leidraad hebt om je omzet verder te maximaliseren. Je wordt gecoacht in je aanpak naar exporteurs en hun eindklanten. Hierdoor maak je onderscheid naar je klant!

Val op in de markt door je marketingstrategie, vergroot je kansen!