logo coach Market&Grow
Wittgensteinlaan 282 - Amsterdam
Bel: +31 6 46 23 44 45

Market&Grow geeft antwoord op cruciale vragen van sierteelt kwekerijen

Over Bauke Paul Kramer

Bauke Kramer

Bauke Paul Kramer is de bedenker en eigenaar van Market&Grow. Hij heeft jarenlange marketingervaring in de sierteelt. Bauke is een goede bekende bij veel kwekerijen in Nederland en daarbuiten.

Zijn loopbaan leidde, na afstuderen in marketing aan de Universiteit van Amsterdam, o.a. via Albert Heijn en Bloemenveiling Aalsmeer naar het huidige FloraHolland.

Bauke heeft veel ervaring met productmanagement in meerdere sierteelt assortimentsgroepen. Het werd tijd om kwekerijen concreet te gaan voorzien van maatwerk marketingadvies. Daarom heeft hij de dienst “Individueel Commercieel Maatwerk” gestart. Deze marketingadviesdienst werd jarenlang succesvol geboden aan kwekers vanuit de veiling.

Talloze kwekers hebben naar volle tevredenheid van deze individuele marketingdienst gebruik gemaakt. Marketingstrategie, die specifiek is toegesneden op hun bedrijf!

Door zijn marketingkennis van de sierteeltwereld is Bauke bedreven geraakt in deze gespecialiseerde tak van sport. Bauke is met Market&Grow dé persoon op je kwekerij voor marketingadvies en coaching!

Kwekers halen met Bauke en Market&Grow gedegen ervaring in huis!